רק כתובות שמופיעות ברשימת המורשים יקבלו גישה.
המשתמשים נוצרים ידנית ב-Supabase, תחת Authentication ← Users ← Add user. אין הרשמה עצמית, ואיפוס סיסמה נעשה מאותו מסך.